RSS

Портманто

Как да изберем портманто? С какво трябва да се съобразим при изборът му? Разнообразието от дизайн ни поставя пред дилема.
Това са част от въпросите, които всеки си задава при изборът на тази вещ в антрето или коридора.
Първото и най-важно условие е съобразете размерите на вашият коридор дали позволява портманто. Ако е прекалено малко и тясно, по-добре се ограничете до шкаф за обувки и закачалка. Размерите на шкафовете за обувки варират, така че може да изберете най-удачната ширина. Ако е тесен коридорът е препоръчителен шкаф за обувки с отваряне тип ножица на отделните чекмеджета. Ако мястото ви позволява може да си вземете по-широк шкаф, на който да посядате дори. Гардеробът към портмантото е удачен избор за прибиране на връхните дрехи или аксесоари. Практичен за домакинята, той отнема част от пространството. Портмантото трябва да се съчетава стилово с цялостно обзавеждане в дома. Ако държите да акцентирате върху дървото, продължете идеята с изработено от дърво портманто. Масовите модели не предлагат голям избор, но придават ретро елемент.
При изборът на фурнир имайте в предвид цвета на стените в коридорът. Контрастът засилва ефекта на дизайна. Помислете за вещите, които бихте желали да слагате там и така решете нужният ви брой елементи.
Не на последно място имайте в предвид броя на членовете на вашето домакинство.
С повечето хора се нуждаете от повече шкафове.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS