RSS

Международният технически панаир 2011 стартира

За 67-ми път Международен панаир Пловдив откри най-представителният форум в България на инвестиционни стоки и технологии - МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР 2011. Интерес към участие в 10-те Международни специализирани изложби са проявили представители от 23 страни. Най-многобройни са българските изложители, следвани от представители на Германия,Русия, Полша,Турция, Гърция, Австрия, Тайпе и др.
Страна партньор на Есен`2011 е Русия с участие в палата №6, организирано от Министерството на науката и образованието на Русия. Там на специален щанд руските научни институти ще представят ноу-хау и иновации. Освен с висши учебни заведения, Руся се представя с 49 водещи компании от сферата на машиностроенето, химията, енергетиката, електротехниката и автоматиката.
Автомобилният салон се откроява с 12 нови модела.
BMW ще покаже за първи път в България Серия 1 с пет врати в спортен и градски вариант и Серия 6 Coupe 650i. Nissan пуска четвърто поколение "Micra", а Mini - новото "Coupe Cooper S".
Новост за нашия пазар са двата модела лекотоварни автомобили на Piaggio Comercials - Ape50 и Ape TM.
Премиери ще има и на щандовете на KIA, Mercedes-Benz,BRP.
Седем модела на китайската компания "Great Wall", които ще се произвеждат в завода на "Литекс Моторс" край Ловеч, участват в Автосалона.
Приятно гледане!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS