RSS

"Естествената” Меги стана „Мис Плеймейт 2011”

"Естествената” Меги стана „Мис Плеймейт 2011”

18-годишната Меги Колева е новата "Мис Плеймейт 2011". Тази Меги не прилича на 18 годишна, давам й поне 6 години отгоре с този тежък грим. Манекенката от „Визаж" спечели титлата в конкуренция на още 11 красавици. Брюнетката бе избрана след гласуване онлайн в сайта на "Плейбой", а нейни подгласнички станаха 19-годишната Галя Димитрова, нашумяла с еротичните си снимки в едно легло с Азис и Моника Валериева. В това легло с Азис, който не беше. Само не стана ясно става ли му...?


Миналогодишната Miss Playmate Дорис Дилова предаде лентата на новоизбраната най-сексапилна българка снощи в клуб Night Flight. Тази беше най-грозновата в историята плеймейтка. Поне обори шаблона.
Меги, единствената кандидатка без силикон в бюста или в устните, спечели и титлата „Мис Симетрия”, заедно с ваучер на стойност 10 000 лв., връчени и от пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев. Може да няма силикон, но има ботокс. Тези устни не са дар от природата, а от хирургическа намеса. От 3 години корифеят в естетичната и реконструктивната хирургия е сред генералните спонсори на конкурса „Мис Плеймейт". Нали същите му минават през кабинета да ги тунинговат малко. Само дето не знаеш, коя коя е. Всичките от Силиконовата долина по калъп, само дето не се продават и в магазина като секс кукли.
В сепарето на д-р Ангел Енчев бе седнал Азис, който не пожали глас и длани, за да аплодира бурно фаворитката си Галя. Тези деца какво правят изобщо в такива конкурси. Те едва са навършили пълнолетие. До пластичния хирург се беше подредила и неразделната напоследък „тройка” – бившата плеймейтка Николета Лозанова, журналистът Мартин Карбовски и рапърът Ванко 1. Никито, да вземе да си седи при Валери, че току виж някоя друга топли вече леглото.Мартин Карбовски какъв журналист е, не ми е ясно.Има претенции за биограф на Лили Иванова, а е на такива съмнителни мероприятия в още по-съмнителна компания. Ванко 1 си върти бизнеса, то е ясно.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS